Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dead Space 3 nejpozději do března 2013

A zbytek jízdního řádu EA na následující rok.

S dlouho spekulovaným Dead Space 3 vše dobře odsýpá. To je jedna z hlavních zpráv, která vyplynula z noční konference EA pro akcionáře a investory. Mohli si tak poprvé dovolit veřejně slíbit vydání nového Dead Space někdy v tomto fiskálu, který končí 31. březnem 2013.

Neřekli přesně kdy, ale této hororové sci-fi sérii vždy slušel začátek roku. Postupem času se z ní vypracovala solidně silná značka, která by si asi už mohla dovolit přijít i před Vánocemi, ale vyrazit proti Assassinovi a Call of Duty by asi bylo zbytečně si škodící, takže období leden-březen 2013 je téměř jistotou. "Více informací vám dnes nepovíme, ale můžete počítat s několika zásadními oznámeními od EA na červnovém E3," dodal pro GI mluvčí EA.

Nikoho nešokovali s ohlášením, že nový díl Need for Speed se objeví letos před Vánocemi a bude pro PC, konzole a mobily. Překvapením není ani nová "sociální hra od Maxisu", možná ten SimOcean, ale divné je, že má vyjít ještě letos na jaře.

Jinak ostatní velké hry si drží své avizované termíny a žádná se neposunula, což je určitě úspěch managmentu EA: Crysis 3 a SimCity v 1. čtvrtletí 2013, Medal of Honor: Warfighter v říjnu.

Video z multiplayeru Dead Space 2

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dead Space 2

PS3, Xbox 360, PC

Dead Space 3

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments