Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dema Just Cause 2 a MotoGP 09/10

Obě už jsou venku.

Na Xbox Live Marketplace se dnes objevilo slíbené demo akční hry Just Cause 2. Má něco přes 1 GB a do fronty ke stažení si ho můžete dát i odsud.

Jak jsme informovali, obsahuje jeden velký ostrov k vyblbnutí při provádění nejrůznějších kaskadérských kousků za pomoci mnoha vehiklů nebo letadel. PC verze dema Just Cause 2 by měla být dnes večer k dispozici na Steamu a podobnou dobou má být PS3 demo na PlayStation Store. Hratelná ukázka je ale časově omezená asi na 30 minut, poté ji musíte spustit znovu.

Druhým dnes vydaným demem jsou motocyklové závody MotoGP 09/10 od Capcomu. Odteď je dostupné z Xbox Live a později též z PSN. Ukázka veliká taktéž přes 1 GB má obsahovat ukázky tří herních módů: šampionátu, časovky a arkády, v němž hráče odmění prodloužením času za zkušené manévry s motorkou. Přítomny mají být zástupci všech tří kubator: 125/250/MotoGP. Aktualizace soupisek nadcházející sezony včetně premiérové třídy Moto2, nahrazující čtvtlitry, vyjde později jako DLC. Zbývá dodat, že jediným zastoupeným okruhem je italské Mugello.

Plná verze Just Cause 2 vyjde 26. března a plná verze MotoGP 09/10 výhradně pro konzole (PS3/Xbox 360) 19. března.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Just Cause 2

PS3, Xbox 360, PC

MotoGP 09/10

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments