Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Demo God of War III v kolekci bude

Tak nakonec přeci jen ještě letos.

Sice se o tom spekulovalo už před nějakým časem, ale pak to bylo Sony popřeno. Nyní už je to ovšem zase oficiálně potvrzeno. V očekávané kolekci God of War, která na Playstation 3 přinese populární jedničku a dvojku v HD grafice, bude i exkluzivní demo na GoW 3.

Nenajdete ho sice přímo na disku v The God of War Collection, ale v krabičce dostanete kód, který pak zadáte do Playstation Network a demo na trojku se vám stáhne.

God of War Collection zatím stále nemá žádné přesné datum, kdy by mělo vyjít. Pouze se mluví o "podzimu", což podle mnohých znamená listopad tohoto roku.

Na jednom Blu-ray disku naleznete God of War I a God of War II. Grafika u obou her bude přepracovaná do HD rozlišení (720p). Ve Spojených státech se bude prodávat za velice příjemnou cenu 40 dolarů. Kolik bude stát v Evropě a zda se vůbec kolekce dostane k nám, to zatím není známo. Potěšující zprávou ovšem je, že kolekce nebude mít regionální ochranu, takže si hru můžete klidně objednat z USA a poběží vám i na evropských konzolích.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

God of War

PS4, PS2, PC

God of War 2

PS2

See 2 more

God of War III

PS3

The God of War Collection

PS3, PlayStation Vita

Related topics
PS3
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments