Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Demo Metro 2033 je nyní k dispozici

Vyzkoušet lze také adventuru Lost Horizon.

Oblíbená atmosférická akční hra Metro 2033 se nyní, téměř po pěti měsících od vydání, dočkala demoverze. Téměř 3 GB velký macek nabídne k vyzkoušení čtyři kapitoly z plné hry.

Metro 2033 se v březnu 2010 dočkalo vřelého přijetí jak kritiků, tak hráčů. Průměrná hodnocení se pohybovala kolem osmdesáti procent a pouze na Xboxu 360 se hry prodalo přes čtvrt milionu kusů.

Zároveň s tím vychází i demo na připravovanou adventuru Lost Horizon, kterou vydá společnost Deep Silver a mají ji na svědomí tvůrci Secret Files. Lost Horizon zavede hráče do netradičních prostředí Hong Kongu, Tibetu a Maroka v období druhé světové války.

V demu budou hráči ovládat pilota Fentona Paddcocka v Hong Kongském baru, kde bude hledat ztraceného přítele a řešit problém s místními triádami. Demo má něco málo přes 1 GB.

Systémové nároky na Lost Horizon jsou, na rozdíl od dema Metro 2033, více než přijatelné – Pentium IV 2GHz (stačí jedno jádro), 512 MB RAM, DirectX 9 kompatibilní AGP nebo PCI Express grafická karta a zhruba 4.5 GB místa na disku. Zahrát si tedy může skutečně každý.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Lost Horizon

PC

Metro 2033: The Last Refuge

Xbox 360, PC

Related topics
PC
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments