If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

10 tipů pro přežití v betě Battlefieldu 3

EA radí, jak se stát králem metra.

Tvůrci BF3 z DICE dnes zveřejnili 10 oficiálních tipů, které se vám budou hodit při hraní bety a snaze o přežití déle než pár desítek vteřin.

Třeba ať zůstáváte poblíž týmových kolegů, ať používáte speciální schopnosti vaší postavy pro pomoc ostatním (typicky lékárničky), ať si dáváte bacha na padající kusy stěn, které vám mohou ublížit, ať si osvětlujete baterkou temné tunely metra, kde se pro souboje na blízko hodí brokovnice, ať si zvolíte mód střelby dle vašich potřeb (automatický/po jedné kulce), ať si na zbraň namontujete nástavbu (bipod) pro přesnější střelbu a zaměřování nebo ať si ulovíte psí známku zabitého nepřátele jako suvenýr.

Vedle toho EA aktualizovali rozcestník k MP betě Battlefieldu 3, který je mimochodem kompletně v češtině. Sice se tam nedozvíte, co se dá dělat s momentálně přetíženým Originem, odkud se všichni PC hráči z celého světa úpěnlivě pokouší hru stáhnout (ostatně s tím toho ani moc technicky dělat nelze kvůli principu fungování webu), ale pár novinek tam přibylo.

Třeba linky na download všech verzí, včetně těch konzolových, vpravo nahoře. Nebo jak to je s tou druhou, úchvatnou venkovní mapou Caspian Border, z níž se objevily nahrávky, která je (navzdory informacím ze včerejška) určena pouze pro interní testování vývojářů. Proto se v ní vyskytují různé grafické chyby, takže nereprezentuje kvality finální verze (viz např. ten 2D kouř z hořícího lesa). Dle všeho se bohužel nedá očekávat, že by EA tuto druhou, velmi rozlehlou mapu pro 64 hráčů v dohledné době v betě odemkli pro širokou veřejnost.

Tanková bitva z neveřejné Caspian Border mapy

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 3

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments