If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Deštivá kampaň z Left 4 Dead 2

Cesta tam a zpátky za různých podmínek.

Chet Faliszek z Valve přiletěl až z amerického státu Washington, aby na nedávné akci Eurogamer Expo v Londýně odtajnil další kampaň z plné verze Left 4 Dead 2.

Ta se bude jmenovat Hard Rain a pracuje na ní autor Portalu, Kim Swift. Od ostatních kampaní se bude Hard Rain lišit tím, že v něm nejprve projdete celou lokaci z bodu A do bodu B, načež tam se obrátíte a půjdete stejnou cestou zase zpátky.

A ona cesta se mezitím pořádně změní: zatímco na začátku se třeba vydáte skrz továrnu na zpracování cukrové třtiny, na cestě zpátky už bude lokace zatopená, takže si budete muset najít okliku.

Protože na začátku kampaně vylezete z lodě jenom s pistolí v ruce, jistě využijete lecjakých výhod v prostředí a možnosti interakce s mapou. O to prý bude bolestivější na cestě zpátky zjistit, že všechno, čeho jste se v první polovině hraní dotkli, zmizelo pryč.

Obě cesty se budou lišit ještě tím, že do bodu B půjdete ve dne, zatímco do bodu A se pak odsud vrátíte v noci.

Faliszek upozornil, že se hráčům vyplatí dívat kolem - pouliční cedule s odkazem na prodejnu v garáží vás totiž skutečně nasměruje do garáže plné zbraní.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Left 4 Dead 2

Xbox 360, PC, Mac

Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments