Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o co-opu Splinter Cell Conviction

Alternativní herní vyžití na dalších 6 hodin.

Blížící se nový díl v rámci zavedené Splinter Cell série s podtitulem Conviction nabídne také kooperativní vyžití a to pro dva hráče. Kooperativní mód, pro nějž mají být speciálně designované čtyři herní úrovně, nastiňuje ve svém nejnovějším čísle Oficiální Xbox Magazín.

Ponejprv tolik, že si zde společně zahrajete za ruského agenta jménem Kestrel a jeho americký protějšek jménem Archer, a že vás čekají čtyři levely tvořící jakýsi prolog hlavní příběhové kampaně. Herní doba co-op snažení se odhaduje na šest hodin a hraní má nabídnout řadu unikátních nápadů, ale také již dříve představených stealth manévrů.

Do první kategorie bude patřit např. možnost resuscitovat padlého parťáka, který přitom může předstírat smrt, nebo zahájit krycí palbu. Nadějete se i speciálního chvatu, který uplatníte proti nepříteli, co vás napadne zezadu a dostane do sevření, chvatu, kterým jej následně vystavíte kulce vašeho kamaráda ve zbrani. Co-op designér Patrick Redding z Ubisoftu přitom tvrdí, že se tady stanete doslova predátory. Přičemž znovuhratelnosti by mohly napomoci body, jež máte získávat za úspěšné plnění úkolů, které půjdou přetransformovat do rozličných zbraňových a dalších vylepšení.

Zmíněné body může vygenerovat multiplayerový mód Deniable Ops, odehrávající se v téměř stejných herních kulisách. Deniable Ops nabídne čtyři různá herní témata. Hunter, v němž mají hráči za úkol zlikvidovat všechny nepřátelské NPC na mapě. Identický Infiltration, v němž však o vás nesmí při zabíjení nikdo vědět. Last Stand, kde musíte odrazit příchozí vlny nepřátel při ochraně EMP rakety. A konečně kompetitivní Face Off, kde se utkáváte v souboji muže proti muži s náhodně vybranými, počítačem řízenými oponenty.

Splinter Cell: Conviction se objeví na trhu 26. února a to na PC a konzoli X360.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Splinter Cell: Conviction

iOS, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Comments