Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o Dead Money pro Fallout: NV

Stačí uložená pozice kdekoliv ve hře.

Bethesda prozradila několik nových věcí o připravovaném stahovatelném přídavku Dead Money pro Fallout: New Vegas, který bude exkluzivní pro Xbox 360 (alespoň prozatím).

Přístupný bude přídavek po nahrání jakékoliv save pozice ve hře Fallout: New Vegas - všechny savy ale musí být před závěrečnou sekvencí. Bude fungovat vlastně dost podobně jako Operation Anchorage, Point Lookout, The Pitt nebo Mothership Zeta z Fallout 3.

Jak už bylo oznámeno dříve, DLC se bude odehrávat v Sierra Madre, což mělo být obrovské a opulentní kasino, které ale nestihlo ani svou velkou otvíračku. Což znamená, že kvůli bezpečnostnímu systému je všechno uvnitř netknuté, protože se tam od té doby nikdo nedostal. Nikdo, kdo byl uvnitř, se ale nedostal ani ven. Jediný, kdo přežil, jsou takzvaní Ghost People, kteří mají na sobě speciální dýchací přístroje, aby přežily pohyb v prostředí plného toxinů, které se v okolí Sierra Madre vyskytují. O tom místě se ale mluví jako o Zlatém městě, protože by mělo obsahovat spoustu pokladů.

Novými nepřáteli v přídavku tak budou zejména Ghost People a bezpečnostní systém, ale po cestě můžete narazit i na pár postav, kteří se k vám při vaší dobrodružné cestě přidají.

Read this next