If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

První obsahový update pro Star Wars The Old Republic

Potlačíte vzpouru Rakghoulů a zajistíte si loajalitu?

EA před okamžikem oznámili, že již měsíc po startu MMO Star Wars: The Old Republic je připraven na vydání první obsahový update s podtitulem Rise of the Rakghouls. Bude k dostání od úterý 17. ledna a přinese nový obsah pro skupiny hráčů na vyšších úrovních, doplňující herní prvky, další vyvážení herních mechanismů a opravy chyb. Update rovněž přijde s řadou změn ovlivňujících celou hru, mj. omezení válečných PvP zón na 50. úroveň, podporu anti-aliasingu a změny v PvP na Ilumu.

Ve flashpointu Kaon Under Siege se skupiny až čtyř hráčů za Republiku nebo Impérium musí vydat na planetu Kaon s úkolem potlačit vzpouru Rakghoulů a zajistit si loajalitu hegemonie Tion. Tento flashpoint je k dispozici jen pro postavy 50. úrovně a je dostupný v módech Normal a Heroic.

Operace Karagga's Palace je pokračováním druhé úvodní operace hry. Týmy 8 nebo 16 hráčů se v ní utkají s Karaggou a huttským kartelem poté, co Huttové ukončili dlouhé období neutrality a porušili všechny dohody s Republikou i Impériem. Z obav z hrozby dalších stran bojujících o kontrolu nad galaxií vyšlou obě frakce týmy svých nejschopnějších bojovníků, aby se utkali s Karaggou a zjistili jeho úmysly. Tuto operaci půjde absolvovat v módech Normal, Heroic a Nightmare.

Trailer o updatu

"Studio BioWare bude pro předplatitele i nadále v průběhu roku pravidelně vydávat obsahové updaty. Ten příští je plánován na březen 2012 a přinese nové flashpointy, operace, válečné zóny a herní systémy," slíbili dnes EA v tiskové zprávě.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments