Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Detaily o PC verzi Assassin's Creed Bratrstvo a nový trailer z ní

Kdy u nás vyjde a co k ní dostanete?

Ubisoft a Playman oznámili datum vydání a detaily o PC edici Assassin's Creed: Bratrstvo. Hra bude v České a Slovenské republice dostupná od pátku, 18. března 2011, stejně jako ve zbytku Evropy. Bratrstvo bude k dispozici ve dvou edicích – standardní a kodex edici. Standardní edice bude obsahovat hru, aktualizaci Abstergo Project Update 1.0, 2.0 a nejnovější DLC "da Vinciho zmizení".

Kodex edice pak bude obsahovat všechno co standardní edice a navíc ještě kodex napsaný Altairem, což je 60 stránková kniha odhalující historii asasínů s artworky ze hry. Dále pak detailní mapu Říma s plakátem na druhé straně, sběratelský set kartiček 16 postav z MP, film Assassin's Creed: Lineage s českými titulky na DVD, exkluzivní bonusový disk obsahující souhrn dostupných videí o hře, artworky a herní soundtrack na CD. V Kodex edici bude také exkluzivní herní obsah, a to postavy Harlekýn a Důstojník do multiplayeru, dvě mapy do singleplayeru – Trajanské tržiště a Akvadukty. Chybět nebude ani speciální zbroj pro Ezia.

Lokální distributor Playman k výše uvedené tiskové zprávě od Ubisoftu navíc dodal, že některé obchody mohou nabízet další bonusový obsah a že Trajanské tržiště a postava Důstojníka jsou k dispozici pouze pro předobjednávky, které jsou omezené do 27. února.

Ke kodex edici navíc ještě dostanete tři umělecké pohlednice od Ubi Workshop, krátký, několikastránkový náhled do knižní podoby Assassin's Creed: Bratrstvo (nutná registrace na stránkách playman.cz, ke které použijte kód k odemčení bonusů kodex edice, ne kód hry) a navíc ještě českou a slovenskou verzi kodexu a kartiček postav z multiplayeru. Ty získáte také na webu distributora.

V závěru dodatku ještě Playman upozornil, že hra pro singleplayer nevyžaduje neustálé připojení k internetu. Hrát lze tedy i offline (po úvodním přihlášení). Vytvoření účtu na ubi.com a neustálé připojení Playman nicméně doporučuje – jedině tak budete moci využít prý všech vlastností, které hra nabízí.

Dnešní PC trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments