If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Devil's Third exploduje na Wii U 28. srpna

Bývalý nájemný voják.

Z dílny legendárního designéra Tomonobu Itagakiho přichází divoký, hrdinský thriller Devil's Third, který výjde 28. srpna pro Wii U. Přinese jak hru pro jednoho hráče, tak multiplayer v intenzivní akci z pohledu třetí osoby, která propojuje moderní vojenskou výzbroj s brutálním bojem na blízko.

Hlavním hrdinou herní kampaně je Ivan, bývalý nájemný voják propuštěný ze zajetí, aby napravil to, co v minulosti způsobil a zastavil skrytou teroristickou organizaci, ke které dříve patřil. Jelikož veškeré satelity a elektronické zbraně byly zničeny, vrátil se boj zpátky k soubojům muže proti muži a Ivan tak musí využít širokou paletu aby se probojoval, prostřílel a prosekal skrz kohokoliv, kdo stojí v jeho cestě k vykoupení. Díky bleskurychlým soubojům a zdrcujícím speciálním útokům je den v Ivanově životě všechno, jen ne obyčejný...

Cover image for YouTube videoDevil's Third - Wii U: Firestarter Trailer

Online multiplayer nabízí prostředí temné budoucnosti, kde teroristická skupina zvítězila a světu vládne chaos. V roli řadového občana se můžete přidat k některému z klanů a pokusit se ve spolupráci s dalšími frakcemi získat zpět Spojené Státy Americké, nebo se staňte nezávislým nájemným vojákem a opakovaně napadejte základny jiných hráčů v boji za vítězství anarchie nad klanovou diplomacií! Ovšem hlavním prvkem online hraní je možnost vytvořit a upravovat vlastní základnu společně s dalšími členy klanu. Za úspěšné bitvy je možné získat odměny, které lze využít k vylepšení obrany základny. Díky neustálým útokům ostatních klanů budete muset být opravdu ve střehu abyste ubránili své území.

Prožijete Ivanovu krvavou výpravu za vykoupením nebo se ponoříte do nekončícího online klanového boje už 28. srpna, kdy hra Devil's Third vychází v Evropských obchodech a na Nintendo eShop pro Wii U. Domácí distributor ConQuest upozornil, že hra Devil's Third bude dostupná pouze s anglickým dabingem, ovšem nabídne možnost vybrat si z anglického nebo francouzského jazyka textového rozhraní.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Devil's Third

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U

About the Author

Redakce

Contributor

Comments