If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Diablo 3 na konzole jisté není, tvrdí Blizzard

Komedie kvůli nechání si otevřených vrátek.

Něco takového by normálně ani nestálo za zmínku, ale je to důkaz, že nelze věřit ani oficiálnímu Twitteru od komunitního manažera firmy.

Diablo 3 pro konzole totiž nakonec není potvrzeno, přestože to ještě včera vypadalo stoprocentně jasně. Některé fanstránky si kvůli tomu utahovaly z mainstreamových herních webů, že píší o věcech, které se už přece vědí minimálně od podzimu.

"Reakce Bashioka na Twitteru byla myšlena jen jako potvrzení, že aktivně zkoumáme možnosti vývoje konzolové verze Diablo 3, jak jsme řekli v minulosti. Ale nešlo o potvrzení, že Diablo 3 přijde na některou z konzolových platforem," vyjasnil Blizzard v prohlášení pro tisk.

"Naší nynější prioritou je dokončení PC a Macové verze Diablo 3 a ujištění se, že jde o pořádného nástupce série," dodal výrobce hry.

Přeloženo do srozumitelné řeči, Blizzard tuto komedii absolvuje z důvodu, neb stále ještě považuje za nutné nechat si otevřená vrátka, pokud by se s konzolovou konverzí něco pokazilo, aby ji pak nemusel oficiálně rušit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments