If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Diablo III

Info o nové třídě, lokacích a questech.

Jako dívka kdysi zažila vpád démonů do své rodné vesnice, viděla umírat své rodiče i své přátele a byla by sama zemřela, kdyby se jí v poslední chvíli nepodařilo uprchnout. Několik dní se skrývala v chýších a jeskyních, zatímco démonické síly pročesávaly okolní lesy a zabíjely vše, co se hýbe - až ji našla lovkyně démonů.

A tak se i z mladé dívky stala lovkyně démonů a jak napovídá včerejší trailer s českými titulky, tuhle profesi zřejmě záhy předá další následovnici.

Každá lovkyně démonů kdysi utíkala, dokud nenašla odvahu se postavit svým nepřátelům - s tímhle krédem Blizzard v pátek večer odhalil pátou a poslední hráčskou třídu z Diabla III. Během sobotního odpoledne už si za ní pak na Blizzconu zahrály desítky fanoušků.

Lovkyně démonů byla v dostupném demu vybavená dvěma kušemi, velmi lehkým brněním a několika modlitebními kuličkami, které hrdince přidávají na určitých schopnostech, např. zlepšují přesnost střelby. Je třeba předeslat, že ačkoliv dvě kuše už kvůli traileru vypadají mimořádně efektně a lovkyně démonů z nich místy pálí jako z UZI, nic vám nebrání v tom, abyste je vyměnili za jinou zbraň.

Rozsévám fialovou.

Většina hráčů se jich ale zpočátku asi bude držet a jistě jim udělá radost i postupné objevování pěti hlavních skillů postavy, mezi nimiž se vymyká hlavně Entangling Shot. Tenhle otrávený šíp nepřítele ovine jakýmisi démonickými kořeny, způsobí mu 120% poškození a samozřejmě znatelně zpomalí jeho pohyb, což přijde vhod zvlášť v obklíčení.

Proti skupinám je zaměřený také zpomalující Bola Attack, kdy se kolem vašeho cíle nejprve udělá ohnivé červené kolečko a zhruba dvě vteřiny poté protivník vybuchne, což pochopitelně poškodí i všechna monstra v bezprostřední blízkosti. Akorát si musíte dávat pozor na to, aby se démon mezitím nepřiblížil a neexplodoval vám rovnou pod nosem.

Ještě trochu doprava a je z toho ohnivý kříž.

Za tímto účelem je ale lovkyně démonů vybavená řadou akrobatických manévrů jménem Vault, které ji dovolují se s lehkostí gymnastky rychle pohybovat po mapě, sprintovat a uskakovat před protivníky nebo nastraženými pastmi - bohužel to také spotřebuje značnou část vaší many.

Často se proto budete muset rozhodovat, zda risknout investici do této pasivní schopnosti a uskočit před nepřáteli, nebo zda raději manu investovat do nějakého útočného skillu. Protože lovkyně ale útočí zásadně na dálku, je předem jasné, že v multiplayeru bude muset spojit síly s nějakou postavou útočící naopak na blízko.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Diablo III

Video Game

Diablo III: Reaper of Souls

Video Game

Related topics
PC
About the Author

Levis

Contributor

Comments