If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Disney nechtíc vyzradil Epic Mickey 2

Ptali se na něj v průzkumu.

Ačkoliv platformovka Epic Mickey na konzoli Wii neudělala tak úplně díru do světa, Disney podle všeho i přesto pracuje na pokračování. A vyzradili to tak trošku omylem.

Některým svým zákazníkům totiž poslali formulář, ve kterém vlastně vyzradili spoustu detailů, které ještě vůbec nezveřejnili. Nehledě na to, že ještě ani neřekli, že by snad na Epic Mickey 2 vůbec pracovali. Na obrázky z průzkumu se můžete podívat zde.

Zajímavou informací je, že Epic Mickey 2 by neměl vyjít jen na Wii jako první díl, ale očividně se připravuje i PS3 a X360 verze. Hra by měla obsahovat i split-screen kooperativní mód, kdy jeden hráč bude hrát Mickeyho se svým kouzelným štětcem a druhý hráč se převtělí do Oswalda, což je první kreslená postava od Walta Disneyho. Oswald může poletovat jako helikoptéra a střílí elektřinu na nepřátele.

V průzkumu jsou také různé varianty obalu hry a zákazníci si mají vybrat, která by se jim líbila nejlépe. Stejně tak různé názvy hry: Epic Mickey 2: Return of the Mad Doctor, Epic Mickey 2: The Power of Two a Epic Mickey 2: Mystery on Mean Street.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Disney Epic Mickey

Nintendo Wii

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments