If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Mafia II DLC jen pro první majitele

Přidává se k boji proti bazarům.

Jak asi víte, pro konzole Playstation 3 bude mít Mafia II exkluzivní stahovatelné přídavky. Ty ovšem budou ke stažení pouze přes kód, který naleznete v krabičce hry a jakmile ho jednou použijete, už ho nikdo jiný nevyužije. Jinak řečeno - DLC bude přístupný jen pro prvního majitele. Pokud si Mafia II koupíte z bazaru, kód už nebude možné použít.

PS3 exkluzivní DLC s názvem The Betrayal of Jimmy bude u nových kusů zdarma, ale pokud si jej budete chtít opravdu zahrát, budete mít možnost i z bazarové hry. Jenom si za něj budete muset zaplatit a koupit si jej přímo přes PSN. Stát bude 9.99 dolarů nebo 6.50 liber.

2K Games se tedy přidávají k shodné protibazarové politice, jakou zavedla Electronic Arts a úspěšně ji už použila u svých her Mass Effect 2, Dragon Age: Origins a Battlefield: Bad Company 2.

Jen pro úplnost, DLC The Betrayal of Jimmy přidá do hry několik arkádových meziher jako přesné střílení nebo rychlostní projíždění městem, za které budete dostávat body a své skóre pak můžete porovnávat v online žebříčcích.

2K Games také oznámili druhý DLC k Mafia II s názvem Jimmy’s Vendetta, který bude k dispozici pro PS3, X360 a PC. Ten bude obsahovat nové mise a lokace.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mafia II

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments