If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

DLC k Modern Warfare 2 je předražený

370 Kč za pouhých pět MP map.

Infinity Ward oznámilo, co bude součástí takzvaného "Stimulus Package", tedy prvního stahovatelného přídavku k Modern Warfare 2. A také, kolik bude stát.

Právě ta cena vyvolala hodně kontroverze. Za pouhých pět nových map do multiplayeru jsou hráči nuceni zaplatit 1200 Microsoft points, potažmo 14.40 euro. V přepočtu tedy zhruba 370 Kč.

Navíc z těch pěti nových map jsou nové ve skutečnosti jen tři. Dvě mapy se pouze přesunuly z původního Modern Warfare kvůli jejich velké oblibě v originálu.

Nové mapy se jmenují Bailout, Storm a Salvage. Bailout je rozsáhlá mapa plná obytných komplexů, kde jsou dlouhé výhledy na bojiště. Storm je série opuštěných skladišť uprostřed bouře a hodí se nejlépe pro velké týmové hry a hry s nějakými úkoly. Salvage je skládka v zasněžené oblasti, mapa je to relativně malá.

Mapy které se vracejí z původního Modern Warfare jsou Crash a Overgrown. Crash je ze Středního východu a jde o mapu se spadlým vrtulníkem na náměstíčku. Overgrown je asi nejoblíbenější mapa z jedničky, která je ideálním místem pro snipery.

Stimulus Package by měl být pro zákazníky k dispozici 30. března.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments