Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dnes očekáváme: Dishonored

Co uvidíte za pár hodin?

Filmečkem z minulého týdne masírka Bethesdy zdaleka nekončí. Nedávno uspořádala předváděčku Dishonored pro vybrané novináře, díky čemuž dnes po 16. hodině na internet prosáknou novinky o této steampunkové stealth akci od Arkane Studios.

Screenshoty, které jsou na rozdíl od jiných opravdu nové a za pár hodin je uvidíte, by se nejlépe daly charakterizovat jako BioShock v prostředí Half-Life. Na architektuře historických budov si designéři dali velmi záležet a to možná nevíte, že část terorizovaného města je zatopená povodní, takže se projedete i na lodičkách. Voda se vyskytuje také v interiérech (tady konkrétně v nočním podniku s bazénkem s plavoucí podprsenkou), což je další reminiscence BioShocku.

Stejně jako v Crysis 3 se i v Dishonored coby zbraň vyskytne luk se šípy, sloužící zde při číhání z okna nebo balkonu namísto odstřelovačky. Někoho jiného více uspokojí nadpřirozené síly, jako vyvolání proudu vzduchu a jeho nasměrování na nepřátele ve smutečních oblecích. Výbuch granátu zase v pokoji dokáže rozbít starožitný nábytek.

Více o Dishonored zatím v preview; nové dojmy od Miloše Bohoňka brzy.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dishonored

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments