Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Do Mass Effect 2 se promítnou vztahy

A nejspíš i do posledního třetího dílu.

Už nějakou dobu je známo to, že Mass Effect 3 bude závěrečným dílem ucelené trilogie. Sice to zatím nikdo neřekl oficiálně, ale z různých náznaků je to jasné.

"Práce na třetím dílu pro nás bude mnohem jednodušší, protože si nemusíme dělat starosti s kontinuitou v další hře," říká Casey Hudson z Bioware, který je vedoucí Mass Effectu. Což zní dost jasně a je to také všeříkající. Mass Effect 3 bude skutečně poslední díl.

Z jedničky Mass Effectu můžete do dvojky přenést své uložené pozice se svými rozhodnutími. To nejspíš půjde i v případě třetího dílu.

Stejně tak budou vaše vztahy z jedničky mít vliv na Mass Effect 2. "Neprozradíme které vaše vztahy se přesunou do dalšího dílu, ale některé ano," řekl Ray Muzyka v jednom rozhovoru.

Pokud nemáte uložené pozice z jedničky Mass Effectu (případně jste ho vůbec nehráli, což byste měli urychleně napravit), hra bude předpokládat nějakou vaši cestu. Buďto si vymyslí vaše rozhodnutí, které bude mít co největší emocionální dopad, nebo vaši minulost budete moci formovat sami pomocí dialogů (někdo se vás zeptá něco jako "A co jsi tehdy udělal?" a vy si vaši minulost jednoduše vymyslíte z nabízených možností).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments