If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Dragon Age 2 fotoseriál

Boje začnou brzy přituhovat.

Pro ty z vás, co ještě neměli příležitost si zahrát úterní demo a samozřejmě i pro všechny ostatní, co se na Dragon Age 2 těší, přinášíme sadu vybraných momentů.

Příbliží a hlavně popíší vám mnoho zajímavých momentů, na něž je možné při hraní narazit. Ukážeme si hlavní postavy, boje, nepřátele, uživatelské rozhraní a spoustu dalších maličkostí.

Výběr povolání. Ve dvojce opravdu těžká volba, jelikož má každé z nich něco do sebe. Mým oblíbeným se ale stal zloděj, který ve zbrojnici vyfasoval tyhle dvě krásné čepele.
Hawke v defaultní mužské podobě. Vedle něj pak jeho magicky nadaná sestra Bethany. Povšimněte si, že se vlasy a tón kůže hlavního hrdiny přenáší i na jeho sourozence.
Tohle je prozměnu ženská varianta hlavního hrdiny. Vzhledem trochu připomíná Morrigan, ale odlišností by se jistě našlo dost. Vlevo pak stojí hráčův mladší bratr, Carver.
A tady už je celá rodina pěkně pohromadě, vzadu se šedivými vlasy stojí matka všech tří sourozenců, Leandra Amell (a potencionální příbuzná šedého strážce - lidského mága z jedničky)
Příběhem hráče provádí Casandra Pentaghast, členka královské rodiny z Nevarry a zároveň i zmocněnkyně Oltáře, která šampióna Kirkwallu hledá, aby zabránila válce hrozící celému Thedasu.
Jeden z prvních bojů. Jak okolo vás nepřátelé utvoří takovéhle pěkné kolečko, tak je čas sáhnout po nějaké účinné plošné schopnosti.
Ledová magie v akci. Nejen, že vašim protivníkům způsobí vážná zranění, ona je zároveň i zpomalí. Navíc ji dobrovází moc pěkné efekty, ale to vlastně většinu vašich akcí.
Časem naštěstí potkáte i společníky, kteří vás budou na vašich cestách doprovázet. Zde je vidět i systém rozhovorů, který každé vybrané odpovědi přiřadí ikonku symbolizující tón vašeho hlasu.
Z rozhovoru se zrzavou válečnicí pak vyplyne, že také pochází ze zničeného Lotheringu, stejně, jako vy. I proto vám pomůže utéct.
Boje pak začnou přituhovat. Na tu pravou výzvu si ale stejně počkáme až do finální hry, v demu je totiž fixně nastavena pouze normální obtížnost.
A co by to bylo za Dragon Age bez draků. Ovšem tenhle konkrétně je tak trochu výjimečný.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Dragon Age II

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Martin Frey

Contributor

Comments