If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Driver PC prý nebyl odložen

U xboxové verze chybí mulťák.

Ani akční závody Driver: San Francisco se neobešly bez potíží. Jde o první titul, který k hraní vyžaduje Uplay Passport od UbiSoftu, ale u amerických kopií xboxové verze hry tento kód chybí ve všech krabicích.

Kartičku s kódem Uplay tu nenaleznete a tak můžete hrát po síti jenom prvních 48 hodin, dokud se hra automaticky nezablokuje a nezačne kýžený kód vyžadovat. Jediný kód, který v balení hry naleznete, je však určený pouze ke stažení přídavků. UbiSoft už slíbil, že vše okamžitě vyřeší a napraví.

PC verze Drivera: San Francisco má vyjít až 30. září, což dnes UbiSoft označil "nikoliv za odklad, ale přirozenou prodlevu ve vydání". Jak Eurogameru řekl šéf studia Martin Edmonson, extra čas si vyžádalo aktualizování PC verze hry o funkce, které byly na poslední chvíli přidané do konzolových verzí.

"Pořád jde o minimální prodlevu, narozdíl od případů, kdy PC verze vychází až několik měsíců po těch konzolových," říká Edmonson. Nelze ale přehlédnout, že UbiSoft své PC verze zásadně vydává později: jeho poslední tituly jako From Dust a Call of Juarez: The Cartel v tomto ohledu nebyly výjimkou.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Driver: San Francisco

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments