Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Driver: San Francisco už je na pultech

A základní balení obsahuje i dva bonusy.

Vlastně první horká novinka nabušené podzimní sezony - Driver: San Francisco, šestý díl, započatý PS1 titulem Driver z roku 1999, už je v jednodenním předstihu na pultech prodejen. Původní oficiální termín vydání byl stanoven na zítřek.

Hra vyšla nejdříve na PS3 a X360 ve dvou anglických edicích. Standardní je nazvaná jako "Special Edition" (nemusí být k dispozici u všech prodejců) a obsahuje navíc kód na stažení dvou bonusů: klasického vozu Aston Martin DB5 1963 a jednu novou misi "Taxi!" se závodem taxíků v singleplayeru. Mírně ořezaná verze vyšla také na Wii.

Lépe vybavená sběratelská verze "Collector Pack" navíc k obsahu speciální přidává skutečný model automobilu Dodge Challenger Hemi R/T (pozor - nejezdí, je na stojánku), rozkládací mapu San Francisca, další dva vozy Lamborghini Miura 1972, Shelby Cobra 427 1966 a tři nové mise Mass Chase, Relay Race a Russian Hills Race.

PC verze s českými titulky a manuálem od Playmana vyjde se zpožděním až 30. září taktéž ve dvou identických edicích a bude vyžadovat počáteční registraci kopie na internetu. Pro všechny platformy je společná také nutnost zadat pro odemčení online funkcí kód Uplay Passportu, který je uveden na letáku v balení.

Recenzi hry pilně připravuje Marek Beniač už na zítřek a Driverovi se budeme věnovat také při dnešním natáčení pátého podcastu Eurogameru, který si poslechnete už o víkendu. Hra zatím vypadá, že se povedla, neboť se většina recenzí shoduje na výborné známce 8/10. Nový Driver nabízí poprvé v sérii 120 licencovaných aut, více než 200 misí v singlu, 19 režimů v multiplayeru až pro 8 hráčů a podporu splitscreenu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Driver: San Francisco

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC

Related topics
About the Author

Michal Jonáš

Contributor

Comments