If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Druhý datadisk pro Men of War

Odhalen vinou nezaučeného mluvčího.

Během veletrhu Gamescom došlo nechtěnou výměnou na pozici tiskového mluvčí ruské společnosti 1C k odkrytí druhého datadisku pro strategii Men of War.

Ten je prozatím označován kódem A4 a soustředí se na kooperativu, protože všech jeho patnáct misí bude přímo ušitých na míru čtyřem hráčům. Jednotlivé události se budou inspirovat historickými bitvami, ale ne nutně vždy skončí tak, jak tomu bylo doopravdy.

A tenhle důraz na spolupráci se projeví i v multiplayeru, který by měl přinést některé nové módy, ve kterých budou hráči soupeřit proti sobě.

Autoři prý nejsou úplně spokojení s tím, jak v původní hře vybalancovali jednotlivé jednotky, což se pokusí napravit právě v A4. Tanky by měly být dražší a nebudou vždy k dispozici, protiletadlové zbraně mají být vybaveny méně municí a tak podobně.

Po vizuální stránce hry přídavek dvojnásobně rozšíří pole viditelnosti, přinese detailnější jednotky i lépe vymodelovaný terén, např. trávu.

Datadisk s kódovým označením A4 ae nachází se ve fázi prealfy. Ostatně není ani divu, vždyť ten první, Red Tide, se očekává teprve letos na podzim. Oznámen byl v červnu, kdy jsme vám z něj také přinesli první sadu obrázků.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Men of War: Red Tide

PC

Related topics
PC
About the Author

Levis

Contributor

Comments