Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Přídavek Speedhunters pro SHIFT 2

Nový typ kariéry inspirovaný fotografy.

EA dnes představili druhý přídavek pro SHIFT 2. Nabídne zcela nový typ kariéry, doplněný o herní módy, auta a tratě inspirované komunitou automobilových fotografů, žurnalistů a jezdců ze Speedhunters.com. Ten je považován jako přední web pro motoristické nadšence.

Balíček obsáhne dvě nové kariérní oblasti - Drag a Standing Mile. "Každá se dále větví na devět soutěží, kde hráči budou moci používat pouze manuální řazení tak, aby byl jejich zážitek ze sedadla pilota závodního speciálu ještě realističtější. To znamená, že funkce řízení trakce budou vypnuty a na obrazovce se nově zobrazí otáčkoměr a indikátor rychlostních stupňů.

Rozdíl mezi oběma módy je prostý – v Dragu jde o dosažení nejrychlejšího času na čtvrtmílovém úseku tratě a ve Standing Mile o dosažení nejvyšší maximální rychlosti na úseku v délce jedné míle. Obě větve samozřejmě umožní i pestrou škálu výkonnostních úprav vozů. Nejsilnější agregáty budou moci dosahovat výkonu až 1000 koňských sil při rychlostech přes 400 km/h," objasńuje tiskovka.

Součástí DLC budou dva nové vozy – World Racing Pro-FWD Reaper Scion tC Chrise Rada a Dodge Viper GTS by Twins Turbo Marca „Koz" Kozeluha - a dále 12 speciálně „vytuněných" speciálů podle expertů ze Speedhunters, použitelných ve všech disciplínách. Novými tratěmi budou: Miyatomi Drag Strip, Miyatomi Mile, Aguera Drag Strip, Agueda Aerodrome, Nevada Drag Strip, Nevada Freight Yard.

Trailer z DLC2 Speedhunters Pack

Přídavek pro SHIFT 2 vyjde v úterý 17. května a bude možné ho pořídit za 800 Microsoft Points na Xbox LIVE Marketplace nebo za 270 Kč na PlayStation Network, až poběží.

Read this next