Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Duke Nukem zvýší počet slotů na zbraně

Bude to součástí nového patche.

Hodně lidí si na to stěžovalo. Duke Nukem Forever měl totiž i na PC nemilou úlitbu konzolovým FPS, kdy mohl Duke nést pouze dvě zbraně naráz. Spousta PC hráčů si na to, řekli bychom oprávněně, stěžovala, ale už se mohou radovat. S novým patchem totiž přibudou i další sloty na zbraňový arzenál.

Zvýšení počtu zbraní, které svalnatý Duke unese naráz, přijde nejprve na PC a později možná přibude i do verzí na X360 a PS3. PC verze patche také přidá Valve Anti-Cheat System, voice chat push-to-talk, možnost upravit si hloubku ostrosti ve hře a dalších několik nespecifikovaných úprav.

A kolik tedy budete moct nést zbraní najednou? Ehm, čtyři. Ale když budete optimisté, dá se říct, že jde o dvojnásobek. Ovšem těch deset, co jste mohli mít v původním Dukovi, je přeci jen o něco víc.

Rozhodnutí, že v Duke Nukem Forever budou jen dva sloty na zbraně, padlo ještě předtím, než se hra dostala ke Gearboxu. George Broussard tehdy řekl pro server ShackNews: "Musíme designovat hry pro moderní dobu a její součástí jsou konzole, kde se prodává nejvíc her. Na těch konzolích máte ovladač. Zkoušeli jsme podporovat více slotů na zbraně, ale ačkoliv jsme se snažili namapovat je na ovladač asi čtyřmi nebo pěti způsoby, nic nefungovalo. Už prostě není rok 1996."

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Duke Nukem Forever

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments