Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

E3 PODCAST EG z Los Angeles po maratónu konferencí

Pocity účastníků z toho, co ovlivní hraní na desítky let.

Naši reportéři Pavel Oreški s Martinem Zavřelem se v pondělí pozdě večer losangelského času dosti znavení dotrmáceli na ubytování a v prvním podcastu Eurogameru z E3 se podělili o pocity a zážitky z jejich účasti na konferencích Microsoftu, EA, UbiSoftu a Sony (více o nich v našem LIVEBLOGu).

Ve více než hodině zazní spousta čerstvých, bezprostředních názorů na nově předvedené hry a samozřejmě nemohli neprobrat next-gen souboj PS4 s Xbox One, který se po dnešku trochu vyjasnil. Možná by to mohlo zajímat i kované PCčkáře, protože včera ohlášené novinky a trendy ovlivní hraní po desítky let dopředu a právě o tom se celý podcast točí.

Celkově jdou kluci v konfrontaci názorů logicky více do hloubky než v textových reportážích. Nemohou chybět některé zábavné historky z práce novináře na největším veletrhu, kam by se chtěl jednou v životě podívat každý hráč, protože zažít to osobně je něco úplně jiného než jen koukat z domova na internetový stream. Přejeme vám příjemný poslech:

Download the podcast

Tento článek vyšel v rámci vlastního zpravodajství Eurogameru přímo z místa konání veletrhu E3 2013 v Los Angeles - více o jeho pokrytí. Ostatní podcasty z E3 nebo dřívější díly jsou zde.

Read this next