If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Druhý den na E3 - Eurogamer blog

Hektické, náročné, ale opět natřískané!

Dámy a pánové, Modern Warfare 2 je vážně jízda! Nebrblat o kratší hrací době, nemrmlat o lineárnosti. Pustit se do toho a vychutnat si to, tak se to dělá. Uf, to byl ale zážitek! Soukromá prezentace v budce Activisionu mě zcela odzbrojila. Ale jinak se druhý den na E3 udála i spousta jiných věcí.

Ráno bylo organizačně opět podivné. Včera nikoho nepouštěli dovnitř až do dvanácti, dneska do desíti, ačkoliv LACC se otevírá už někdy v osm ráno. Já o oné desáté otvírací nevěděl, v hlavě jsem měl zafixovanou devátou, a tak jsem časně po deváté sotva stihl nakouknout do výstavní haly; pak už mě nekompromisně vyhazovala ochranka. Nebyl jsem ovšem sám, kolegy z GameTrailers vedle mě čekal stejný osud. Všechny tu otvírací doba prudí. Člověk totiž přijde ráno do výstaviště, nažhaven na předváděčky, ale následně vychladne při hodinovém posezení v press centru. Aspoň že už ten internet začal běhat.

Co do předváděček jsem dnešek odstartoval trochu pozvolně. Chvilku jsem se motal na stánku Activision, kochal se veřejnou exhibicí DJ Hero, a pak se vydal za zavřené dveře na střílečku Singularity. Je vidět snaha o originalitu a oddechovka to bude dobrá; takový Timeshift. Následně jsem si zkazil chuť při hraní závodního titulu Blur, který oprašuje už asi dvacet let starý koncept, a který, zdá se mi, i pradávné Lego Racers zpracovalo mnohem zábavněji.

Pak ovšem odbyla polední, já si dal oběd v presscentru (konečně přinesli dost jídla pro všechny) a uháněl k Sony na Heavy Rain. Samotný David Cage nám ho ukazoval a i když jsem se jen utvrdil v tom, že do hry má jeho záležitost daleko, uvědomil jsem si, že tahle interaktivní detektivka je naprosto okouzlující a unikátní. Krása! Čekání na fantastickou prezentaci Modern Warfare 2 jsem si zkrátil předváděčkou Dante‘s Inferno. Překvapilo. Jak tím, že vypadá vskutku zábavně, tak tím, že okatější kopie God of War se snad už udělat ani nedá.

Odpoledne jsem pak vyrazil do Segy, kde jsem si nechal naservírovat trošku mdlý Aliens vs. Predator (ještě mě čeká vlastní zahrání) a vážně ujetou a divnou Bayonettu, která mě, i přes svůj lechtivý latexový obleček, nechala naprosto klidného. Poslední prezentace dne, tedy online střílečka All Points Bulletin, byla zároveň největším šokem dne. Po E3 traileru jsem od ní nečekal vůbec nic, ale můžu vám říct, že tahle záležitost v sobě skrývá víc, než si myslíte. Více poznámek jsem si z žádné jiné předváděčky než z APB neodnesl a to už mluví samo za sebe.

LACC sice tradičně po šesté zavřelo, ale tím dnešní schůzky ještě neodzvonily. V osm večer jsem měl Sony párty, na kterou jsem se svezl s Tukanem ze Score a následně zjistil, že se vlastně o žádnou párty nejedná – večeře pro Čechy, Slováky a Soňáky to byla! Do moc milé restaurace v Santa Monice nás Andrej Dula, Sony PR pro „Československo,“ pozval. Tímto mu děkuji, vydařený večer! Zpět do hotelu jsem se dostal až po půlnoci, v době psaní těchto řádků je už jedna ráno, ale Redbully s vodkou dělají s člověkem divy a tak hurá na dopsání dojmů z nového Call of Duty.

Více fotek z druhého dne na E3 si prohlédněte zde.

Další části blogu: Den první, Den D mínus dva, Den D mínus jedna, Můj rozvrh schůzek.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Milos Bohonek avatar

Milos Bohonek

Contributor

Comments