If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

E3 nahrávky ze Star Wars: The Old Republic

Výlet na Tatooinu a spekulace o datu vydání.

Než se pustíme do nových videí z onlinovky Star Wars: The Old Republic, je tu jedna drobnost: výrobce herních periferií Razer chystá spolu se hrou vydat také oficiální klávesnici, kterou firma designuje přímo za asistence LucasArts.

Jeden z představitelů firmy na veletrhu E3 utrousil, že tato klávesnice vyjde "doufejme v listopadu", čímž nepřímo prozradil aktuálně plánované vydání samotné hry - koneckonců bez ní by klávesnice k ničemu nebyla. EA se zatím odmítli vyjádřit a těžko čekat, že by se na tom v dalších dnech něco změnilo. A teď už k těm videím...

První z nich tří videí trvá jedenáct minut a jde o předváděčku questu z Tatooinu, kde tým sithských archeologů hledá výzkumnou laboratoř ukrytou hluboko pod pískem.

Tuto misi vidíte z pozice vyvinuté postavy sithského inkvizitora, v samotné hře si ji ale užijete, teprve až váš charakter dosáhne 25-26. úrovně. Následující video okomentoval šéf produkčního týmu pracujícího na hře Dalls Dickinson:

SW: TOR - E3 nahrávka z Tatooine

Ve videu nazvaném Operation: Eternity Vault uvidíte zhruba dva minuty z jiného stěžejního questu.

Inženýrům se podařilo odkrýt podzemní část vězení, které před mnoha a mnoha lety vybudovala jakási neznámá mimozemská rasa a pojmenovala ho Eternity Vault kvůli tomu, že zde uchovaná technologie nesmí nikdy opustit tyto prostory.

Pokud by se tak stalo zvlášť ted při vypuknuvším konfliktu mezi Republikou a sithským impériem, mohlo by to zásadně změnit poměr sil.

SW: TOR - Operation: Eternity Vault nahrávka

Třetí video sice BioWare vydali teprve nyní, poprvé ale bylo k vidění již na konferencích před zahájením E3.

Jde o dvouminutový trailer poskládaný výhradně ze záběrů z hraní a obsahuje vše od filmečků v herním enginu až po vesmírné bitvy, obřího předchůdcy Jabby the Hutta, ukázku několika vozidel či sociálních hubů.

SW: TOR - E3 trailer z hraní

A byli bychom sami proti sobě, kdybychom ze začátku týdne nepřipomněli také famózní CGI úvodní filmeček ze hry, který jsme pro vás opatřili českými titulky.

Ačkoliv konkurence je silná, bezesporu jde o jeden z nejstrhujících renderovaných filmů, které kdy doprovázely hry ze ságy Hvězdných válek, a pokud jste ho tedy ještě neviděli, neváhejte, pohodlně se opřete a můžeme začít...

SW: TOR - úvodní filmeček v češtině

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PC
About the Author

Levis

Contributor

Comments