Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA Czech pořádá únorový sraz fanoušků BioCon 3.0

Budete si moct zahrát Mass Effect 3.

Chtěli byste si zahrát Mass Effect 3 ještě předtím, než hra oficiálně vyjde. Příležitost získáte na BioConu 3.0, který bude opět pořádat česká pobočka Electronic Arts v únoru.

"Na programu bude především chystaný sci-fi akční hit Mass Effect 3, a to možnost zahrát si hru ještě před samotným vydáním. Chybět nebudou přednášky z vesmíru Mass Effect i nové úspěšné onlinovky Star Wars: The Old Republic. Zájemci se dozvědí řadu informací z historie BioWare, otestují vědomosti v obtížném kvízu a samozřejmostí budou i soutěže o zajímavé ceny," oznámil nám Petr Prošek z EA.

BioCon 3.0 se koná v sobotu 11. února od 14,00 hod. v klubu Roxy NoD (Dlouhá 33, Praha 1, nod.roxy.cz). Vzhledem k velkému zájmu a omezenému prostoru je třeba potvrdit účast zasláním Vašeho jména (případně i doprovodu) co možná nejdříve na adresu bioware.czech@gmail.com.

O samotném programu a průběhu akce budeme podrobněji informovat v příštích dnech na stránkách www.ea.com/cz a na adrese: http://www.ea.com/cz/news/treti-sraz-fanousku-studia-bioware-biocon-3-0

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments