If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA hra od tvůrců Call of Duty je daleko

Přesto už nyní hýří sebevědomím.

Z ředitele EA Partners Davida DeMartiniho se novináři na gamescomu snažili vymámit alespoň malinký střípek informací o hře od Respawn Entertainment, slavných to tvůrců Call of Duty a Modern Warfare. Kdy by mohla být oznámena nebo o co v ní půjde. Ten jim však nemohl vyhovět, protože ani on sám ještě zjevně vůbec nic neví.

"Jsme domluveni tak, že až budou mít něco úžasného připraveno, ozvou se nám, abychom se na to zajeli podívat," popsal zástupce EA, jak nepříliš daleko jsou. V tomto kontextu jsou poněkud předčasná DeMartiniho slova: "Jsme velmi, opravdu velmi sebevědomí ohledně vysoké kvality hry, jakou ve finále vytvoří."

Z každého jeho slova číší opatrnost, aby se Vinceho Zampelly a Jasona Westa nějak nedotknul, aby ukázal, jak jim díky referencím ve všem důvěřuje, aby jim dopřál maximální tvůrčí svobodu (neskončil jako Activision) a především spoustu času. Potřebují ho teď na tak základní věci, jako je zařízení kanceláří, právní záležitosti či nastavení procesů, aby jejich start-up firma správně šlapala. Do vydání jejich nové hry to tedy budou minimálně 2-3 roky.

O partnerství s Respawny se prý ucházely také například UbiSoft, THQ, nebo Take Two, ale EA zvítězilo - jak říká - díky jejich osobnímu šarmu a charisma, přestože se s nimi předtím neznali.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Agarwel Idiriz

Contributor

Comments