Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA nechají veřejnost zkusit 3 hry i v Praze

The Sims 3 datadisk, Mass Effect 3, NFS.

Nazývat to "exkluzivní výstavou videoher" je hodně přehnané, protože na to jde o příliš komorní akci jen s pár hrami, se zastoupením jediného vydavatele a bez možnosti získat vstupenku přímo u vchodu, jako se tomu děje na skutečných výstavách. Ani to nebude domácí premiéra Battlefieldu 3, který už byl minulý víkend v Ostravě na Dnech NATO nebo ještě předtím na pražské akci Alzy (nehledě na probíhající betatest).

Přesto existuje pár důvodů, proč není špatné o této demonstraci pár nových her nebo, chcete-li, firemní prezentaci EA na sobotu 8. října zauvažovat, jste-li starší 15 let (podmínka), máte-li rádi EA nebo jejich podobné srazy pro bloggery/členy komunity z minulosti.

Jednak každý pozvaný účastník dostane dárek v podobě BioWare Points, SimPoints nebo Battlefunds (pro BF Heroes/Play4Free). Dále tam má být možné zkusit si známé levely v hratelných verzích tří ještě nevydaných her: Mass Effect 3, NFS: The Run a datadisku The Sims 3: Domácí Mazlíčci, aniž by kvůli nim člověk musel jezdit do Bratislavy na Istrocon, kde se to samé ME3 i BF3 vyskytovalo před pár týdny, stejně jako na Gamescomu. Prezentace NHL 12 nebo FIFA 12 mezitím na atraktivitě trochu ztratily kvůli vydání plných verzí či dem.

A v neposlední řadě to je šance zdarma zavítat do jinak docela drahého klubu SaSaZu, kam chodí tancovat pražská smetánka a kde vystoupil např. DJ Tiesto, v areálu Holešovické tržnice (a možná tam i dostat uvítací drink). S menšími prostory konání souvisí kapacitní omezení na přibližně jen několik stovek dopředu zaevidovaných lidí z řad veřejnosti, kteří od dnešní 17. hodiny mohou nahlásit svůj zájem přijít na www.ea.com/cz/gameshow. Podle našich informací prý bude výběr účastníků této předváděčky EA probíhat na bázi - kdo se dřív zapíše do formuláře, ten dřív mele - takže není od věci si pospíšit.

Read this next