If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA: HW nároky Battlefield 3 se pořád mění

A nechoďte na Modernwarfare3.com.

Hardwarové požadavky Battlefieldu 3, které od konce týdne kolují po internetu, jsou prý vymyšlené. Na Twitteru to oznámili sami vývojáři hry, konkrétně senior gameplay designér z EA a komunitní manažer DICE.

Herní obchod Gamestop, který hardwarové specifikace hry zveřejnil, pak informace stáhl ze svých stránek. Důvodem je podle komunitního manažera fakt, že požadavky hry se mění každým dnem a DICE nyní nechtějí riskovat, že by hráče přinutili k náročnímu upgradu systému a při vydání hry pak museli uznat, že ani ten nebyl dostačující.

Což jinými slovy znamená, že páteční nároky zřejmě byly pravdivé a odpovídají současné verzi hry, ještě se ale do vydání mohou změnit. EA kromě toho oficiálně oznámili, že limitovaná edice Battlefieldu 3 bude v digitálním prodeij přes Gamestop, Impulse, D2D, Amazon nebo Best Buy.

Když už jsme u toho Battlefieldu, máme tu jeden legrační důkaz, jak oddaní jsou fanoušci téhle značky - někdo z tzv. "Battefield fanboys" si totiž zaregistroval doménu Modernwarfare3.com a teď ji směřuje přímo na homepage Battlefieldu 3.

Někteří novináři už přišli s teorií, že za celou akcí je EA, to se ale zdá velmi nepravděpodobné a Activision by to jistě mohli velmi snadno napadnout u soudu. Koneckonců když si otevřete stránky Modernwarfare4.com, taky na vás nevyleze asi to, co by člověk čekal...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 3

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments