Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA pořád řeší, jak porazit Call of Duty

Spoléhají se v tomhle na Battlefield 3.

Electronic Arts pořád přemýšlejí, jak porazit rivala Call of Duty, když ani letos se jim to nepovedlo s novým Medal of Honor, na nějž se po rekordním komerčním úspěchu Black Ops rychle zapomnělo. Jak to tedy zařídit? "Je to prosté, stačí udělat lepší hru. Větší vědu v tom nehledejte," řekl šéf EA, John Riccitiello.

„Kdybych si mohl vybrat, jak to bude příští rok, tak bych chtěl, abychom udělali hru s hodnocením 90 procent na Metacritic a oni by udělali hru s hodnocením 85 na Metacritic. Už několikrát jsem v herním průmyslu viděl, že lídra sundáte tím, že několikrát za sebou uděláte lepší hru," řekl John Riccitiello pro Kotaku.

Šéf EA věří, že se jim v příštím roce bude dařit lépe. Zmínil Crysis 2 a Bulletstorm coby silné produkty. Nejdůležitější je pro něj ale další díl Battlefieldu, kterému velmi věří. „Myslím, že tuto hru hodně zvedne nahoru druhá generace enginu Frostbite," řekl Riccitiello.

Tomuto jeho vyjádření lze rozumět tak, že z nadprůměrné hry, kterou by Battlefield 3 normálně byl, chtějí udělat hru špičkovou a v rámci žánru FPS ji vyzvednout výše, než by se čekalo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 3

PS3, Xbox 360, PC, Nintendo 3DS

Call of Duty: Black Ops

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments