Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA přemýšlí, jak oživit Road Rash

Naopak Rocksteady mají s Batmanem jasno.

K večeru se tu sešlo i pár drobností k hrám, které ještě doposud nebyly oznámené, přesto se s nimi ale tak či onak počítá.

Prezident EA Games Frank Gibeau nevyloučil, že by EA po všech těch spekulacích skutečně udělalo další díl závodů Road Rash. "Opravdu moc rád bych viděl Road Rash v HD grafice," řekl Gibeau v rozhovoru s Gametrailers.

"Už jsme měli několik nápadů, jak tuhle sérii přivést zpět na svět. EA má za těch 25 let své existence spoustu značek, od Road Rash po Strike, ale když je chcete přivést zpět k životu, musíte je nějakým způsobem přepracovat," řekl Gibeau.

"Nestačí jenom udělat remake původní verze, musíte do té fungující rovnice přidat ještě něco navíc. Nějaké nápady už jsme měli [a zamítli], ale dál budeme nad Road Rash přemýšlet," řekl Gibeau. Připomeňme, že o remaku Road Rash se mluví od té doby, co se na internet před dvěma roky dostal prototyp HD remaku, nemluvě o dnes už pět let starých artworcích z domnělé nové hry.

Rocksteady Studios zase v rozhovoru s CVG přiznali, že mají pořád spoustu nápadů na další pokračování série Batman, jejíž druhý díl Arkham City samozřejmě nechybí na E3.

"Na Batmanovi je skvělé, jakou má rozvinout galerii padouchů, kolem toho můžete vyprávět spostu vzrušujících příběhů. Momentálně se snažíme hlavně dokončit Arkham City, ale pořád se samozřejmě zajímáme o to, kam se sérií dál," řekli Rocksteady.

"S tak báječnými postavami jako ze světa Batman člověk zkrátka nemůže nemít nápady," řekli Rocksteady.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Batman: Arkham City

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments