Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

EA zrušilo hru Stevena Spielberga

Hodlají s ním ale i nadále spolupracovat.

Vydavatel Electronic Arts zrušil Projekt LMNO, což měla být druhá spolupráce mezi distributorem a slavným režisérem Stevenem Spielbergem. Potvrdili to již oficiálně.

"EA stále udržuje se Stevenem Spielbergem vztah, ale vývoj LMNO jsme pozastavili," potvrdil tiskový mluvčí serveru Joystiq.

Jake Kazdal, bývalý zaměstnanec EA, se o celé věci rozpovídal v podcastu 8-4 Play. "Nechtěl bych na sebe poslat EA policii, takže nemůžu říct příliš. Byl to velice ambiciózní projekt. Měli jsme na něm jen pár lidí, velmi chytrých lidí. A většinu času jsme jen přemýšleli a diskutovali. Ale ani nevím, kvůli čemu se to rozpadlo."

"Jsem si jistý, že každý, koho se na to zeptáte, vám bude říkat něco jiného. Možná bylo pár konkurenčních her, některé přímo od EA, které byly v podstatě to samé mínus pár věcí, na kterých jsme dělali. Bylo to hodně o politice."

Projekt LMNO měla být akční adventura.

Steven Spielberg si v roce 2005 dohodl spolupráci s EA na třech titulech. Pouze jeden z nich, Bloom Blox, byl nakonec dokončen. Vyšel v roce 2007 na Wii a ačkoliv měl velice pozitivní kritiky, prodejní úspěchy nebyly nijak ohromující.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

LMNO (working title)

PS3, Xbox 360

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments