Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Eidos přišel o Batmana

Arkham Asylum 2 uzmul Warner.

Oznámení Batman: Arkham Asylum 2 na VGA sice nebylo tak úplně velkým překvapením (Mark Hamill se prokecnul, že do upoutávky namluvil zase Jokera), ale docela velkým překvapením je vydavatel této hry. Už jím totiž není Eidos jako v případě prvního dílu, ale sám Warner Bros.

Ten to sám potvrdil v tiskové zprávě, ve které se chlubí tím, že získal práva na novinku od vývojářů Rocksteady. Nejspíš to měli relativně jednoduché, protože jde o stejnou společnost, která vlastní komiksové vydavatelství DC, pod kterým Batman vychází.

Warner se začíná hrami čím dál tím více zabývat a každý, kdo se podívá na výdělky Modern Warfare 2, se nemůže vůbec divit. Není to tak dávno, co se pustili do vydání her jako F.E.A.R. 2 a Lego Batman.

"Máme obrovskou radost, že můžeme pokračovat v budování silné značky, jakou se Batman: Arkham Asylum stal," řekl šéf Warner Interactive, Martin Tremblay. "Rocksteady vynesli Batmana na novou úroveň v oblasti videoher a jsme všichni odhodláni přinést pokračování, ze kterého budou fanoušci stejně nadšení."

Své si k připravovanému pokračování řekl i herní režisér Sefton Hill, který pracoval na jedničce. "Mít příležitost pracovat na Batman: Arkham Asylum byl splněný sen. Jsme poctěni, že můžeme vytvořit další kapitolu a slibujeme, že přineseme další skvělou hru, která bude poctou Temného rytíře."

Read this next