Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Elder Scrolls: Skyrim získá nástroje pro modování

A také spoustu patchů.

Bethesda na svém blogu oznámila, že v lednu dají k dispozici The Creation Kit, díky kterému bude možné lépe vytvářet mody do hry. Spolupracovat bude se Steam Workshop, takže mody můžete instalovat přímo přes Steam a modeři je budou mít možnost na Steam přímo nahrávat. Tam pak můžete mezi nimi hledat, hodnotit je a komentovat. "Půjde tak činit na jakémkoliv zařízení včetně telefonů," říká Bethesda. "Když si na telefonu označíte, o jaký mod byste měli zájem, zařadí se vám na Steamu a po spuštění počítače se vám stáhne."

Podle Bethesdy půjde o totožné nástroje, se kterými vyráběli i samotnou hru.

Zároveň také Bethesda na svém blogu prozradila, že příští týden vydají další patch na The Elder Scrolls V: Skyrim. Nejprve by měl vyjít na PC a posléze na PS3 a X360. Opraveno by v něm mělo být například to, že se správně nepočítá odolnost proti magii a také proslavení, pozpátku létající draci.

Říkají také, že další updaty hry budou následovat a budou vycházet postupně i přes vánoční svátky. Na PC to bude rychleji, protože tam může Bethesda updaty vydávat kdy se jim zachce. Na konzolích musí procházet schvalovacím procesem. V současnosti se zaměřují spíše na samotnou funkčnost hry, která má prioritu. Od ledna by se měli začít zaměřovat na opravy rozbitých questů a obsahu hry.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

The Elder Scrolls V: Skyrim

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments