Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Potvrzení epizod pro Alan Wake

Ještě letos něco jako Lynchův TV seriál.

Mnohokrát odložený, velice ambiciózní akční thriller od Remedy - Alan Wake, by se měl jistojistě objevit na X360 trhu v průběhu tohoto roku. Uvedenou informaci vypustil Microsoft na CES skrze Roberta Bacha, prezidenta Entertainment and Devices divize, zahrnující také konzolový byznys.

Bach tady navíc znovu potvrdil již dříve řečené, tedy že hra bude mít epizodický obsah. A že po jejím letošním vydání přijdou na trh další epizody, které si hráči budou moci stáhnout z Xbox Live. Zkrátka půjde o takový netradiční herní seriál, s velkým důrazem na příběhovou složku. "Představte si TV seriál Lost napsaný Stephenem Kingem a natočeným Davidem Lynchem a vyjde vám Alan Wake," řekl doslova Bach.

Otázkou nicméně zůstává, jaký rozsah (délku trvání) budou tyto "epizody" vlastně mít - a za jakou budou cenu. Každopádně Remedy pro GamePro vyjevili, že zakončení Alan Wake bude něco, co nebylo dosud prezentováno v žádné videohře.

Na závěr ještě noticku k datu vydání. Sice nebylo stále oznámeno, ale spekuluje se o květnu. Nicméně tahle informace nemá téměř žádnou hodnotu pro PC hráče. Dříve plánovaná verze Alan Wake pro počítače je bohužel stále u ledu.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Alan Wake

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Comments