Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Eurogamer E3 Blog - Den D mínus 1

Už na místě, noc před bitvou.

Uf uf uf, 11 hodin v letadle z Düsseldorfu do Los Angeles nebylo ani trochu fajnových a tuze jsem si oddechl, když jsem v LA konečně přistál. Osobní mini-televize se v letadle nekonaly, a tak jsem stihl přečíst celé Financial Times a The Economist, zahrát nespočet karetních partiček na iPodu, skouknout Dobu Ledovou a také jsem měl spoustu času nadávat si za to, že jsem zapomněl nabít DSko a plánované tažení v Chinatown Wars se tedy nekonalo.

Náladě ani moc nepomohla hodina a půl dlouhá fronta před hraniční kontrolou, ale když už jsem se konečně z LAX letiště vykotrbal, přivítalo mě příjemné počasí, které je na losangelské červnové poměry trochu chladnější, ale mně vyhovuje naprosto. Podobně na tom byl i řidič shuttle busu, který mě odvezl do hotelu; původem z Arménie a mimochodem ohromný obdivovatel místní vysoké školy textilního designu, před kterou prý rád vysedává a pozoruje zástupy mladých sličných designérek. Nojono, holt východní Evropan po padesátce!

Clarion Hotel potěšil, ale ještě větší radost z něj měl Tukan, protože z nějakého záhadného důvodu se z mého pokoje stal pokoj pro dva a on tedy již nemusí spát na zemi. Hlad jsme šli zahnat do místní zapadlé hispánské restaurace, kde člověka zasytí za $5 a on je pak tuze spokojen, jen se příliš nesmí zajímat o to, co přesně snědl a jak se to připravovalo. Na druhou stranu, ne všechno mi tady vychází jak by mělo, což se u tohoto blog-postu projevuje tak, že tu nejsou žádné fotky - odešla mi totiž čtečka karet, tak poprosím o trpělivost, zítra skočím do Radioshacku pro novou a snad už budu moci zásobovat i obrazový materiál. Dalším vroubkem je internetové připojení v hotelu, které je nejen pomalé, ale navíc divně obtížně dosažitelné a připojení k síti tady trvá zhruba 20 minut. Hmm.

Každopádně! Zítra začíná velká show a, budu se opakovat, vážně nevím, jak to všechno stihnu. Zrovna teď mi psal Josef Kantor z Conquestu, že Eurogamer procpal na jinak poměrně exkluzivní tiskovku Nintenda (v porovnání s ostatními), takže tam zítra v 9 ráno začnu a pak, pokud mé smutné oči zafungují, se vloudím na předváděčku druhého Zaklínače. Přesně v poledne pak vyrazím mrknout se na pár her od Segy, hned potom přijde Codemasters, kde se v prvé řadě jedná o Bodycount a později odpoledne na mě čeká Star Wars: The Old Republic. Zbytek dne strávím buď u Sony nebo Ubisoftu - záleží na tom, kde to bude vypadat nadějněji, takhle předem to ale vidím na toho druhého.

Konec, šmitec, tady je po jedenácté večer a já jsem nespal již asi 26 hodin, takže se nyní odporoučím do polohy horizontální a zítra to tu rozjedeme. Dej bože, aby ten internet v Press centru KONEČNĚ pořádně fungoval. Ještě ani jedna E3 se totiž neobešla bez wi-fi potíží.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

About the Author
Milos Bohonek avatar

Milos Bohonek

Contributor

Comments