Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Evropské ceny her pro PlayStation Vita

Několik cenových hladin od 500 až po 1200 Kč.

Dosud se ceny her pro PlayStation Vita víceméně jen věštily na základě těch v Japonsku, kam handheld dorazil s dvouměsíčním náskokem. Nyní britský obchod Play.com nahodil svou sekci VITA a dal tak možnost poprvé zjistit evropské ceny. Není potvrzeno, zda jde o oficiální ceny, ale když někdo nahazuje speciální sekci a veškerou nabídku, obvykle tomu tak bývá.

Nejdražší je pochopitelně hlavní tahák Uncharted: Golden Abyss s doporučenou maloobchodní cenou 45 britských liber, které Play snížilo na 40 liber (přibližně 1200 Kč - zvláštní je, že na Amazonu je ta samá hra k mání jen za 28 liber, ale může jít jen o předběžný odhad).

Pak existuje střední cenová třída Vita her za tisícovku, například Everybody's Golf nebo Wipeout 2048. Nejlevnější jsou Little Deviants nebo Reality Fighters jen za 18 liber, tzn. 550 Kč. Jiné z těch 11 startovních her, jako třeba Escape Plan, zatím oceněny nejsou.

Vaše peněženka se prohne i u pro řadu her povinných paměťových karet PlayStation Vita. Ta o kapacitě 16 GB stojí 1200 Kč, ta s 8 GB cca 840 Kč a ta nejmenší 4 GB za 450 Kč.

Sony Czech zatím ceny her neoznámilo, pouze před pár dny předobjednávkový balíček. Více o PlayStation Vita příchozím 22. února ve speciální sekci Eurogameru přístupné z levého menu.

Dnešní video z Uncharted: Golden Abyss o míření nakloněním handheldu

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Uncharted: Golden Abyss

PlayStation Vita

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments