Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Datum vydání F.E.A.R. 3

A sci-fi arkády Explodemon.

Warner Bros dnes oznámili, že nedávno odložená sci-fi FPS F.E.A.R. 3 vyjde konečně v březnu 2011. V USA konkrétně 22. března, ve Velké Británii a s největší pravděpodobností i v Evropě pak o tři dny později.

Vydavatel u této příležitosti odhalil bonusy, které dostanete při předobjednávce hry na třech hlavních amerických obchodech: u Amazonu to bude dvanáctistránkový komiks, odehrávající se mezi prvním a třetím dílem, u Best Buy přístup k zbrani The Shredder a na Gamestopu pro změnu Fettelovu pistoli The Hammer.

Curve Studios neboli autoři oblíbené hříčky Buzz! zase už nějaký ten pátek chystají akční arkádu jménem Explodemon. Podle nových informací vyjde konečně tuto zimu výhradně na PlayStation Network.

Explodemon byl ve vývoji neuvěřitelných pět let a ještě když ho autoři vloni oznámili, šlo o hru určenou majitelům PC a Wii. Cílové platformy se od té doby tedy změnily, koncept hry ovšem nikoliv: hlavní hrdina Guardian Explodemon má totiž coby nefunkční prototyp experimentálního stroje sklony k tomu tu a tam občas vybuchovat - a to doslova. Což ovšem zároveň představuje jeho hlavní zbraň i způsob, jakým si klestí cestu jednotlivými úrovněmi.

Postupně se budete muset proexplodovat napříč dvanácti levely, zlepšovat si skilly a řešit fyzikálně založené puzzly. Příběh o invazi mimozemských Vortexů na planetu Nibia by jinak měly odvyprávět animované filmečky.

Read this next