Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

F1 pro internetové prohlížeče

Codemasters chtějí zaujmout masy.

Codemasters najímají zaměstnance na nové online závody F1. Půjde o čistě browserovou hru, která vzniká ve studiu Codemasters Southam a díky inovativnímu designu by měla být přístupná i nováčkům. Tedy jakýsi spin-off k plnohodnotné F1 2011 na PC, PS3 a X360, která je nyní také ve vývoji.

"F1 je neskutečně populární v mnoha zemích na světě, zvlášť tam, kde už je online hraní rozvinuté nebo strmě roste, jako třeba v Indii, Koreji nebo Číně," řekl víceprezident a generální manažer online pobočky firmy David Solari. Navzdory tomuto výroku nic nenapovídá, že by F1 pro browsery měly být určeny jen tzv. rozvíjejícím se trhům a nikoliv třeba USA nebo EU.

Podle Solariho by měla F1 pro browsery nabídnout "vytrvalost a hloubku, jakou ocení mainstreamové online publikum". Čili jinými slovy - s realistickým simulátorem tahle hra bude mít společného asi jen velmi málo.

Codemasters vloni vydali plnohodnotné závody F1 2010 pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3 (7/10 v naší recenzi PC verze), další ročník se chystá na konec letošního roku.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

F1 2010

iOS, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Levis

Contributor

Comments