If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

F2P Age of Empires Online v krabici 500Kč

Dostanete za ně i prémiovou civilizaci.

Tak ne na podzim, jak se čekalo, ale už 16. srpna vyjde strategie Age of Empires Online. A vedle digitální distribuce bude k dispozici i v krabici za pětistovku např. na Xzone.

Možná si teď klepete na čelo, jak se může tato hra prodávat za peníze v běžných obchodech, když měla být zdarma dostupná pro každého...? Na vysvětlenou: Free2Play verze Age of Empires Online obsáhne dvě základní civilizace (Egypťany a Řeky) a nějakých 40 hodin hraní zdarma (včetně budování hlavního města a chatování nebo válčení s ostatními hráči).

Ale za prémiové balíčky, které nabídnou novou výbavu či další poradce, už u zdarma stáhnutelné verze musíte zaplatit (zatím neupřesněnou cenu). Oproti tomu u hry v krabici některé z těchto jinak placených vylepšení budou rovnou obsaženy - konkrétně prémiová řecká civilizace s odemknutím vzácných položek, PvP arénu, speciální obchod Windys Wild Widgets Store pro nákup a prodej speciálních předmětů atd.

Jen je trochu zvláštní, že v krabici za tu pětistovku nenajdete samotnou hru Age of Empires Online na disku. Dostanete pouze kód k jejímu stažení z internetu, plus plakát, návod s nápovědou či klávesovými zkratkami. Více o hře ve fotoseriálu nebo článku o systému prémiového obsahu do hry.

Starší trailer

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Age of Empires Online

PC

Related topics
PC
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments