If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fable III s podporou Natalu?

Molyneux zatím nepotvrdil, ale ani nevyvrátil.

Peter Molyneux se tváří tajemně, nicméně dosud prozradil aspoň tolik, že jeho nedávno oznámený X360 projekt Fable III bude herní zkušenost, kterou si opět prožijete s klasickým gamepadem. Implementace Natalu do hry by tak mohla být spíše zajímavým bonusem, který v tuto chvíli Molyneux nevyvrátil, leč ani nepotvrdil.

Sílí ovšem hlasy, že by k tomu mohlo dojít a to hned z několika důvodů. Ponejprv se sluší připomenout, že Molyneux a jeho Lionhead Studios na E3 představili Milo, nápad využívající pohybových a emotivních reakcí Projectu Natal. A že Molyneuxovi se nová technologie převelice zamlouvá.

Od čehož už je jenom krůček k tomu, že Microsoft by zcela jistě uvítal first-party hru, která by byla s Natalem kompatibilní a pomohla technologii se nejenom dále zviditelnit, ale i dobře prodat. A že bude samotné Fable III prodejní hit už takhle dopředu asi netřeba pochybovat. Necháme se tedy překvapit, co v tomto směru přinesou příští měsíce.

Osobně jsem přesvědčený, že hračička Molyneux nějakým způsobem Natal do nového Fable začlení. Oba produkty se navíc mají objevit na trhu již v průběhu příštího roku. Co si o tom myslíte vy?

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fable III

Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Comments