If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fallout: New Vegas má uzavřený konec

Nebude možné pokračovat ve hraní.

Když skončil Fallout 3, pořád jste měli možnost pokračovat v téměř nekonečném hraní a procházení se divočinou. Tato možnost ale ve Fallout: New Vegas už nebude. Příběhový konec nic takového prostě neumožní.

John Sawyer z Obsidian Entertainment prozradil serveru 1UP, že se během příběhu stanou "tak velké události", že by pokračování ve hře po nich bylo jednoduše nemožné. Nebo pro vývojáře velice komplikované.

"Hodně jsme si s finálními slidy pohráli. Víme, že jsou hodně populární, takže si chceme být jistí, že bude hodně možností a jejich velký rozptyl," komentuje John Sawyer fakt, že série Fallout má vždy několik různých konců dle vašich rozhodnutí, které bývají po závěru hry popsány - co se s kým stalo, kde se co stalo a podobně.

"Původně jsme přemýšleli o tom, že umožníme hraní po skončení hry, ale změny, které se ve světě stanou na konci hry jsou tak obrovské, že by to prostě nešlo."

Producent Jason Bergman dodal serveru Destructoid další zajímavou informaci. "Vyprávíme příběhy všech postav až do úplného konce, až do konce jejich životů. V takovém případě prostě nejde vrátit se zpátky do hry a říct: Tak jo, klidně si hraj dál."

Hra se vám ovšem před finálním momentem uloží, takže je možné se do tohoto místa v čase vrátit a než se rozhodnete jít tam, kde už není návratu před koncem hry, prošmejdit si celou pustinu.

Fallout: New Vegas vyjde 22. října na PC, PS3 a X360.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Fallout: New Vegas

iOS, PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments