Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Film Gears of War jen tak nebude

Možná se něco pohne po Gears 3.

Od roku 2008 se pracuje na filmové adaptaci známé herní série Gears of War. Původně měl jít film do kin v roce 2010, což se jaksi nestalo. A asi ho v kinech jen tak neuvidíme.

K tomu, jak to vypadá s filmem, se vyjádřil sám Cliff Bleszinski. "V současnosti je projekt zaseknutý," prozradil. "Kdo ví, co se bude dít dál? Peterovi Jacksonovi ale také trvalo spoustu let, než natočil Pána prstenů. Hollywood je prostě komplikované místo. Děje se tam spousta podivností, ale doufám, že k tomu jednou dojde."

Cliff Bleszinski dodal, že k tomu, aby se film pohnul zase o kus dál, by určitě mohl pomoci úspěch Gears of War 3. Ostatně, Bleszinski se nechal v jiném rozhovoru slyšet, že počítá, že se ho prodá 6 milionů kopií, což by studio New Line Cinema opravdu mohlo přesvědčit konečně něco s filmovou adaptací udělat.

Už dávno je hotová první verze scénáře, na které pracovali Chris Morgan, scenárista Wanted nebo Rychle a zběsile a Stuart Beattie, který má na svém kontě Piráty z Karibiku, ale také scénář k Halo filmu, který nikdy nevznikl. Server Kotaku měl možnost scénář dokonce číst. Odehrává se před událostmi první hry a podle jejich slov naprosto dodržuje ducha hry - moc se tam nepovídá, hodně se bojuje.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Gears of War

Xbox 360, PC

Gears of War 2

Xbox 360

See 1 more

Gears of War 3

Xbox 360

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments