Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Film podle Uncharted jinak než se tvrdilo

Také malá naděje pro Prince z Persie 2?

Herec Mark Wahlberg si nedávno pustil pusu na špacír a rozvykládal se o připravovaném filmu podle série Uncharted. Všechny vystrašil tím, že to bude celé o jakési rodině, která spolu čelí různým nástrahám. Vývojáři i režisér David O. Russell to ale nyní popřeli a uvedli na pravou míru.

„Předně to bylo popřeno Davidem O. Russellem: Zavolal nám a říkal, že nemá tušení, o čem to ti lidé mluví," řekl game director Justin Richmond v rozhovoru pro Joystiq. Potvrdil také, že Mark Wahlberg ještě zdaleka není do role Nathana Drakea obsazen a nijak zvlášť blízko k ní zatím nemá.

Jestli si tedy Drakea zahraje Wahlberg, který k němu příliš nesedí, je zatím ve hvězdách. Wahlberg už si v jednom videoherním filmu zahrál – ztvárnil roli Maxe Paynea. Fanoušci hry by v roli Drakea rádi viděli Nathana Filliona, který by se tomu také nebránil. V současné době je ale potvrzen pouze režisér Russell, jenž má aktuálně v kinech film The Fighter, právě s Wahlbergem v hlavní roli.

Společně s tím se objevila podobná herně filmová zpráva, a to sice ohledně případného pokračování filmového Prince z Persie. Představitel hlavní role Jake Gyllenhaal by si prý prince rád zopakoval a natáčení dvojky by se vůbec nebránil. V současné době pro to ale prý nejsou žádné plány, prozradil Gyllenhaal v rozhovoru pro Associated Press. Pravděpodobnost druhého Prince z Persie není moc reálná, vzhledem k tomu, že první film s tak masivním rozpočtem v kinech příliš mnoho nevydělal.

Read this next