If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Film Uncharted se má inspirovat hrou

Nový režisér, nový přístup. A co herec?

Dobrou zprávou pro fanoušky Uncharted je, že režisér David O. Russell, který chtěl z Uncharted udělat něco trochu jiného, od projektu odešel. Na jeho místo nastoupil režisér Neil Burger, který se chce při tvorbě scénáře nechat inspirovat samotnou hrou.

Režisér se nechal slyšet, že jeho tým začíná na projektu pracovat úplně od začátku - nebere se tedy v potaz scénář, ne kterém pracoval Russel, všechno začíná nanovo a tým si jde pro inspiraci přímo do her.

Burger také vyvrátil obavy, že by se snad Uncharted film pokoušel kopírovat Indiana Jonese. Indiana Jones je podle něj nostalgie, která se odehrává dávno. Uncharted je naproti tomu moderní a je podle režiséra intenzivní a drsný podobně jako film The Bourne Identity (Agent Bez Minulosti).

A kdo by si mohl Drakea zahrát? Na to je příliš brzy: “Myslím, že existuje spousta dobrých herců, kteří jako Drake vůbec nevypadají a mohli by ho zahrát! My teď ale teprve začínáme pracovat na scénáři a až ho dokončíme, začneme se poohlížet po dostupných a vhodných hercích,” řekl Burger v rozhovoru pro Crave Online.

Internetem prosakují nepotvrzené spekulace a fámy, že by si mohl Drakea možná zahrát Bradley Cooper. Ten dokázal, že akci i hláškování umí (A-Team, Limitless) a s Burgerem už spolupracoval (Limitless).

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article
Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments