Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Force Unleashed III není úplně zrušené

Jen je třeba vymyslet, jak navázat.

Ačkoliv se mluvilo o tom, že nový ředitel LucasArts krátce po svém příchodu do pozice zrušil rozdělaný projekt The Force Unleashed III, nemusí to být tak úplně pravda. Podle šéfa Force Unleashed II Julia Torrese se zatím "uvažuje nad dalším dílem".

Co to znamená? V podstatě to, že přemýšlí, jak v příběhu pokračovat a jak by měl vypadat, aby zapadl do příběhového kanonu vesmíru Star Wars.

Podle všeho se jednička a dvojka Force Unleashed odehrává v průběhu jednoho roku, což znamená, že do začátku Epizody IV: Nové naděje zbývá ještě pár let ve vesmíru Star Wars. Mají tedy možnost trojku do příběhové kontinuity ještě vtěsnat.

"Nemůžu říct, jak Force Unleashed 2 skončí, ale ještě máme ve vesmíru čas trojku udělat," řekl pro časopis SciFiNow. "Je jedno, jak to skončí se Starkillerem nebo s Vaderem, ale pořád máme čas, jak dát všechno dohromady, aby to sedělo ve vesmíru Star Wars."

George Lucas a jeho tým si ostatně velice přísně hlídá, aby byla zachována kontinuita všeho, co se odehrává ve vesmíru Star Wars - tedy her, knížek i komiksů. A když se někde vyskytne chyba, která popírá něco dřívějšího, je to zase v něčem dalším - knížce nebo komiksu - nějak logicky zdůvodněno.

Dřívější zprávy mluvily o tom, že na Force Unleashed 3 se začalo pracovat ještě předtím, než byla dokončena dvojka, ale nový ředitel LucasArts Paul Meegan projekt zrušil.

The Force Unleashed 2 vychází 26. října pro Wii, PS3, X360 a PC.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Star Wars: The Force Unleashed II

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC, Nintendo DS

Related topics
About the Author

Ales Harazim

Contributor

Comments