If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Fotoreportáž z Crysis 2 ve 3D

V kancelářích EA byla radost pohledět.

Ve čtvrtek 23. března se v kancelářích české EA odehrála prezentace čerstvě vydaného Crysis 2 (první česká recenze, HW rozbor PC verze). To netřeba představovat, ovšem akce se zaměřovala na 3D verzi hry. Všichni zúčastnění se tak mohli po futuristickém New Yorku proběhnout ve 3D na různých strojích. A že bylo na co koukat...

Akce nastartovala trailerem, následovaným stručnou přednáškou Jardy Faltuse, který shrnul všechny základní informace o hře. Poté se obecenstvo přesunulo o místnost dál, kde již čekala masivní 3D televize, ještě masivnější AlienWare notebook a místnost "Inferno" s několika počítači. Na všem běžela hra ve 3D a na všem si ji mohli zájemci vyzkoušet.

Co mě osobně překvapilo nejvíc, byla příjemnost a přirozenost 3D. Crysis 2 3D technologií nefackovala hráče každou blbostí, jak tomu občas bývá u jiných her či filmů. Nejvíc z obrazu vystupoval HUD a ruce s puškou, zbytek byl velmi decentní. Díky tomu se to ve 3D dalo hrát bez problémů a ještě příjemnější bylo na to koukat.

Těžko říct, jak by to bylo po celovečerním hraní, ale z těch pár minut mě oči ani trochu nebolely. 3D (díky Nvidia 3D Vision) bylo na AlienWare notebooku fajn, ale na obrovské 3D TV to byl teprve zážitek. Radost pohledět.

O nálož informací během hraní se nestarali jen pánové z EA, ale také energický Igor Staněk z Nvidie, který kmital kolem všech a zásoboval obecenstvo nejen technickými informacemi o 3D. Skoro jsem se až bál procházet kolem onoho AlienWare notebooku, který trůnil na okraji recepčního pultu – právě pan Staněk nám prozradil, že se jeho cena pohybuje kolem pěti tisíc dolarů...

Po "oficiální" akci se většina bandy přesunula do blízké italské restaurace na menší afterparty, kde se hojně pilo, jedlo a debatovalo. Rozebíralo se všechno od velkých her, tabletů, až po maličké iHříčky, Nintendo 3DS a gadgety obecně.

Speciální poděkování Kultuře Kriplů.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Crysis 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author

Adam Homola

Contributor

Comments