Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

František Fuka v Game Page

A také Flashpoint, Portal 2 či LEGO.

I třetí květnovou sobotu jste mohli na obrazovkách České televize vidět celkově nejsledovanější český pořad o počítačových hrách. Jestli na tomto dílu Game Page bylo něco zvláštního, tak fakt, že se věnuje samým pokračováním.

Kupříkladu vás v něm čeká nový díl ze snad nikdy nekončící řady LEGO her, které už redaktora Pavla Prouzu straší i ve spánku. The Clone Wars může být i vaší vstupenkou do světa kostiček ovládaných Silou. Druhá recenze se věnuje Portal 2, v němž se z malé logické hříčky vyklubal trhák s velkou dávkou originality.

Poté Game Page zavolá Krotitele duchů ve shora viděné akci s možností kooperací až čtyř živých hráčů. Chybět nebude ani multiplayerové okénko s Crysis 2. V pravidelné reportáži se rozpovídají domácí autoři her pro internet a sociální sítě ze studia Geewa, kteří stojí např. za Slovním fotbalem. Na celý pořad se podívejte ve streamu zde.

V předešlém dílu Game Page z 14. května najdete videorecenzi Operation Flashpoint: Red River o akci koaličních vojsk v Tádžikistánu. Představí vám i piplání příšerek v DarkSpore nebo nepříliš známou hru Cities in Motion, duchovního pokračovatele Transport Tycoonu v podobě budovatelské strategie orientované na veřejnou dopravu.

Onlinovými třešničkami na dortu se stanou MMO Rift a Tera. V reportáži se Game Page vypravilo za jednou z významných postav domácí scény, Františkem "Fuxoftem" Fukou, kterého budou znát i diváci kin z jeho překladu titulků nebo naposledy čtenáři blogu z kritiky médií o způsobu informování po zemětřesení v Japonsku. Ohlíží se za svými hrami pro osmibitové počítače a věští budoucnost herního průmyslu - vše sledujte tady.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, homepage personalisation, newsletters, and more!

In this article

Darkspore

PC

Ghostbusters: Sanctum of Slime

PS3, Xbox 360, PC

See 3 more

LEGO Star Wars III: The Clone Wars

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PSP, PC, Nintendo 3DS, Nintendo DS

Operation Flashpoint: Red River

PS3, Xbox 360, PC

Portal 2

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
About the Author
Jan Doskocil avatar

Jan Doskocil

EG.cz Managing Director

Comments